RESTAURANT
El Restaurant Salòria està obert els 365 dies de l’any.
HORARI: 13,30 h a 17 h – 21 h a 23 h
MENÚ DIARI ELS 7 DIES DE LA SETMANA
Pots triar entre quatre primers i cinc segons. Pa, beguda i postres incloses al preu.
LA CARTA
CUINA TRADICIONAL DE LA VALL FERRERA
L’hotel Salòria ens farà descobrir la gastronomia de la Vall ferrera amb els entrants, primers, segons i els postres.
- Embotits i formatges del Pallars
- Civet de caça (temporada)
- Galtes de porc estofades
- Ternasco Anyell de corder al forn
- Costelles de porc confitades
- Pollastre amb pases i pinyons
- Carns a la brasa: vedella, corder, porc, llonganissa
- Bacallà al Salòria / Bacallà amb samfaina
- Escudella de la vall Ferrera
- Truites amb bolets de temporada
- Truita de riu
- Amanida pallaresa
RECOMANEM ELS PLATS DE CAÇA DE TEMPORADA
Civet de cabirol, de porc senglar, d’isart, o de daina…
POSTRES
Crema catalana, mel i mató, filiberto, músic, flam casolà, arròs amb llet,…