RESTAURANT

El Restaurant Salòria està obert els 365 dies de l’any.
HORARI: 13,30 h a 17 h – 21 h a 23 h

MENÚ DIARI ELS 7 DIES DE LA SETMANA

Pots triar entre quatre primers i cinc segons. Pa, beguda i postres incloses al preu.

LA CARTA

CUINA TRADICIONAL DE LA VALL FERRERA

L’hotel Salòria ens farà descobrir la gastronomia de la Vall ferrera amb els entrants, primers, segons i els postres.

  • Embotits i formatges del Pallars
  • Civet de caça (temporada)
  • Galtes de porc estofades
  • Ternasco Anyell de corder al forn
  • Costelles de porc confitades
  • Pollastre amb pases i pinyons
  • Carns a la brasa: vedella, corder, porc, llonganissa
  • Bacallà al Salòria / Bacallà amb samfaina
  • Escudella de la vall Ferrera
  • Truites amb bolets de temporada
  • Truita de riu
  • Amanida pallaresa
RECOMANEM ELS PLATS DE CAÇA DE TEMPORADA

Civet de cabirol, de porc senglar, d’isart, o de daina…

POSTRES

Crema catalana, mel i mató, filiberto, músic, flam casolà, arròs amb llet,…